Planuri mari la Zalău – Ciunt vrea să transforme municipiul într-un „smart city”

Navo cover cover cover cover cover

Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, viceprimarii Teodor Bălăjel și Nicolae Fazakas, alături de reprezentanți de la toate direcțiile din cadrul Primăriei Municipiului Zalău, au participat astăzi, în Sala Avram Iancu, la o perezentare despre ce înseamnă un oraș smart.

Salajul liber Pub

Prezentarea a fost susținută de mai mulți reprezentanți ai celei mai mari companii din Spania, Etra, care desfășoară activități în domeniile energiei verzi și a tehnogiei de ultimă generație.

Salajul liber Pub

Grupul Etra este dedicat punerii în slujba societății a celor mai avansate tehnologii în domeniile mobilității, traficului și rețelei de transport, iluminat, energie, securitate și comunicații. Cu o eperiență de zeci de ani, Etra a devenit principalul furnizor de cercetare-dezvoltare, tehnologie, inginerie, instalare și operare de sisteme de management și control pentru mobilitate și infrastructuri inteligente.

”A fost o prezentare foarte interesantă din partea unor oameni profesioniști. Avem nevoie de energie verde și de tehnologia de ultimă generație pentru că doar așa putem progresa ca oraș, iar calitatea vieții să se imbunătățească pentru cetățeni. Au fost prezentate foarte multe sisteme de control pentru mobilitate și infrastructuri intelegente, de la gestionarea transportului public până la monitorizarea iluminatului public prin sisteme inteligente.”, a transmis Ionel Ciunt, primarul Municipiului Zalău.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.