Performanță uriașă a echipei de volei de la Școala „Mihai Eminescu” din Zalău

Navo cover cover

Echipa de volei băieți de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Zalău a reușit o performanță uriașă în sportul juvenil din Sălaj. Echipa a participat la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, eveniment desfășurat în Fetești în perioada 26 – 29 mai, unde elevii din Zalău au cucerit medalia de bronz – locul trei.

Salajul liber Pub

Din echipa din Zalău au făcut parte Raul Ardelean, Tudor Ardelean, Bogdan Buciu, Matei Chiba, David Chiș, Tudor Lazea, Bogdan Popa și Patrick Verdeș. Aceștia au fost pregătiți de profesorul Dan Lucaciu.

Mai mult, trei din acești sportivi au primit și premii individuale. Astfel, Patrick Verdeș a primit premiul de cel mai bun atacant, Tudor Lazea de cel mai bun jucător universal, iar Matei Chiba, cel mai bun libero.

Echipa din Zalău a terminat pe locul doi faza grupelor, după ce a pierdut primul meci cu 1-2 împotriva formației din Blaj, iar apoi s-a impus în meciurile contra celor din Ploiești și Dej, scor 2-0. În semifinale au pierdut cu echipa din București cu scorul de 2-1, iar în finala mică au trecut de echipa din județul Suceava cu 2-0.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.