Percheziții la un bărbat din Bobota, acuzat de braconaj

sos de centura cover

Joi, 7 octombrie, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în comuna Bobota, la o persoană bănuită de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.

Salajul liber Pub

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului curent, un bărbat, din comuna Bobota, persoană neautorizată în vederea deținerii, portului și folosirii armelor letate sau neletale, ar fi efectuat mai multe acte de braconaj cinegetic, pe timp de noapte.

În urma perchezițiilor, au fost găsite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, respectiv 26 de bucăți de muniție de calibrul 22LR (5,6 mm), 50 de bucăți de muniție de calibru 7×54, 930 de bucăți de capse de inițiere și 60 de bucăți de articole pirotehnice, toate deținute ilegal.

Salajul liber Pub

De asemenea, polițiștii au mai ridicat 12 kilograme de carne de vânat tranșată și un sistem magnetic de prindere a lanternei pe țeava armei.

Cercetările sunt continuate pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.