Pensionar „special” la doar 48 de ani, un fost militar, director de penitenciar, vrea să ajungă primar în Gârbou din partea PSD Sălaj

Navo cover cover cover cover

Se pare că nu doar Dinu Iancu Sălăjanu se bazează pe cadre speciale, foști militari de carieră, ci și liderii PSD Sălaj care scot foști militari la înaintare. Dacă Dinu Iancu Sălăjanu are consilier personal un general de armată, Ionel Ciunt și-a desemnat un candidat la Primăria Gârbou tot militar de carieră, tot pensionar special – Gh. Tripon.

Salajul liber Pub

Ieșit la pensie la doar 48 de ani, candidatul PSD a fost militar de carieră, așa cum declară în ziarul Sportul Sălăjean. Tot de acolo aflăm că s-a pensionat la frumoasa vârstă de 48 de ani și a decis la această vârstă „înaintată” să se implice în comunitatea din Gârbou, pentru că implicarea face diferența, așa cum a declarat acesta la sursa citată.

Salajul liber Pub

De departe, comuna Gârbou face pași importanți spre dezvoltare, primarul în funcție, cel care a câștigat scrutinul din 2020 fără drept de apel, având investiții importante. Infrastructură bine pusă la punct, investiții în educație și multe alte programe realizate atât cu bani europeni, cât și guvernamentali sunt realizările cu care se poate lădua edilul care are șanse foarte mari să mai câștige un mandat de primar, fără dubii, în ciuda tuturor „specialilor”.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.