Peleți și lemne gata crăpate, disponibile la cel mai mare depozit din Jibou. Se acceptă și plata cu voucher de energie

Navo cover cover cover cover

Cel mai mare și modern depozit de lemn de pe Valea Someșului s-a deschis în această vară la Jibou, în Parcul Industrial, pe strada Morii la numărul 6. În depozitul de lemn din Jibou, cei interesați pot achiziționa atât lemne de foc, cât și bușteni tăiați la dimensiuni de un metru.

Salajul liber Pub

Depozitul de la Jibou – PINUL SRL, vinde lemn de foc de diverse esențe tari (fag, carpen, cer și gorun), dar acum au disponibili și peleți de rășinoase, calitate superioară. Atât lemnele, cât și peleții pot fi achiziționați inclusiv prin plată cu vocuher de energie.

Salajul liber Pub

Trebuie spus că la depozitul din Jibou, lemnele sunt gata crăpate cu ajutorul unui mecanism digitalizat, iar acestea pot avea diferite dimensiuni, de 20 centimetri, 30 de centimetri, 40 sau chiar 50 de centimetri. Lemnul de foc este crăpat și aranjat în paleți de aproximativ un metru cub, calculat la fața locului, în prezența clientului.

Prețul unui metru cub, adică a unui palet, este de 682,5 lei. Se poate achita inclusiv cu tichete de energie, iar toate transporturile primesc aviz. Principiul de funcționare al depozitului este simplu – ai venit, te-ai servit cu lemnul gata crăpat și ai terminat toată treaba cu materia primă pentru încălzit la iarnă.

Cei care doresc să-și achiziționeze lemn de foc gata crăpat o pot face direct la depozit, în Jibou, pe strada Morii, la numărul 6 – zona industrială – aproape de intrarea dinspre Prodănești. Pentru detalii, prețuri și comenzi puteți contacta depozitul și la numerele de telefon 0771636658 sau 0770872976 sau facebook CLICK AICI

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.