Pe timp de carantină, doctorul Neaga face o altfel de campanie: sute de tineri din Sălaj își arată public simpatia pentru medic

cover cover casador

Candidatul PSD Sălaj la Camera Deputaților, Florian Neaga alături de echipa de campanie a decis să abordeze un altfel de campanie electorală, acum când cele mai importante orașe din Sălaj sunt în carantină – Zalău, Jibou și Cehu Silvaniei.

Salajul liber Pub

Sute de tineri din cele trei orașe aflate în carantină și-au pus la fotografia de profil de pe facebook o etichetă prin care își arată susținerea față de doctorul Florian Neaga.

Sute de fotografii sunt acum însoțite pe facebook de imaginea – „Florian Neaga, OMUL care mă reprezintă”. Aceasta este dovada clară că doctorul este foarte apreciat de opinia publică pentru rezultatele sale profesionale.

Florian Neaga, candidatul PSD la funcția de deputat a fost înainte consilier județean, ales tot pe listele PSD Sălaj.

Doctorul sălăjean s-a născut pe 4 iulie 1967. Locuiește în comuna Mirșid, satul Moigrad și se bucură de o foarte mare simpatie din partea tuturor celor care i-au trecut pragul cabinetului medical.

Doctorul Neaga a început activitatea în anul 1992, când timp de doi ani, până în 1994 a muncit la Sărmășag. În anul 1994 ajunge medic general al Serviciul Județean de Ambulanță Sălaj, funcție pe care a avut-o până în anul 1996 când decide să plece la Inspectoratul de Poliție al Județului Sălaj, unde a fost medic până în anul 1999.

Pleacă din Sălaj în 1999, luând drumul Clujului. Așa se face că în 1999 îl găsim pe Neaga medic la Clinica de Ortopedie din Cluj-Napoca. Rămâne la Cluj timp de cinci ani, întorcându-se în 2004 la Spitalul Județean Zalău.

Din 2004 Florian Neaga a urcat pe scara ierarhică în cadrul spitalului zălăuan ajungând ca în anul 2011 să devină medic șef la secția ortopedie.

În anul 2004 neaga dobândește un atestat de chirurgie atroscopică, iar în 2010 primește un atestat pentru management sanitar.

Neaga cunoaște și vorbește bine limbile franceză și engleză. Deține permis de conducer epentru toate tipurile de autovehicule și a scris numeroase lucrări alături de alți medici pricepuți din România.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.