Pas cu pas, apoi încă un pas, reclădim Sălajul la pas. PSD-iștii, ironici la adresa noului proiect al Consiliului Județean Sălaj

Navo cover cover cover

Conducerea Consiliului Județean Sălaj merita toate felicitările pentru reușita remarcabilă de a semna primul contract de reabilitare a unui tronson de drum județean foarte lung, de aproximativ 10 km! Probabil că au aplicat întocmai maniera de lucru consacrată: pas cu pas….apoi inca un pas! Ne bucurăm că, dupa doar 3 ani de când au preluat frâiele județului, au făcut, totuși, primul pas.

Salajul liber Pub

Un succes colosal ce va fi greu de egalat, oricare va fi conducerea Consiliului Județean Sălaj după 2024. Nutrim speranța că într-un timp foarte scurt, de aproximativ un an de zile, va fi semnat și ordinul de începere a lucrărilor și apoi, estimăm că până cel târziu în anul 2030, acest drum se va și finaliza.

Privim astfel cu încredere spre viitor și ne așteptăm ca în următorii 70 de ani, actuala conducere a Consiliului Județean Sălaj, să reușească de asemenea să întrețină și să curețe cu succes sutele de kilometri de drumuri județene, reabilitate de către fosta conducere.

Reclădim Sălajul …la pas!

COMUNICAT DE PRESĂ AL PSD SĂLAJ

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.