Parchetul Sălaj se mută în centrul Zalăului. Vechiul sediu se reabilitează cu 13 milioane de lei

Navo Navo cover

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, condus de procurorul-șef Sorin Flonta, cât și Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău se mută în centrul Zalăului, după ce clădirea actuală în care funcționează intră într-un amplu proces de reabilitare.

Salajul liber Pub

Astfel, de la data de 1 iulie, sediul celor două instituții de Parchet se mută în clădirea Zalău Business Center la etajul 3, după cum ne-a declarat Sorin Flonta.

Vechiul sediu al unităților de Parchet intră în reabilitare totală, investiție derulată prin Compania Națională de Investiții, în valoare de 13 milioane de lei. Se va construi inclusiv un nou corp de clădire pentru activitatea procurorilor, care o să fie legată de clădirea Tribunalului Sălaj și a Judecătoriei Zalău printr-o cale de acces separată de cea actuală.

„Trebuie să recunosc că este un proiect depus de mai mult timp, când nu eram la conducerea unității, dar în ultimul an s-au mișcat lucrurile și am reușit să intrăm în linie dreaptă cu acest proiect. Am căutat inițial să primim un seidu de la instituțiile din Zalău, însă nimeni nu mai are spații libere, așa că am optat pentru această clădire din centrul orașului”, ne-a declarat procurorul-șef Sorin Flonta.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.