Ofițerul Florin Lupu este noul adjunct al șefului Poliției Zalău, după ce a promovat concursul pe funcție

Navo cover cover

Ofițerul Florin Cristian Lupu (41 ani) este oficial noul șef adjunct al Poliției Municipiului Zalău, după ce a promovat ieri, 3 mai, concursul pe funcție cu nota 8,78. La concurs s-au înscris patru candidați, iar Florin Lupu a reușit să obțină cea mai mare medie. La ora actuală, Poliția Municipiului Zalău este condusă de Stelian Crăciun, avându-i ca adjuncți pe Călin Rolnic, iar de acum și pe Florin Lupu.

Salajul liber Pub

Comisar șef de Poliție, Florin Lupu Cristian este un profesionist desăvârșit. Înainte de a promova concursul, acesta a fost șef birou la Biroul Ordine Publică pentru Mediul Urban – Poliția Municipiului Zalău. Este încadrad în Ministerul Afacerilor Interne din anul 2004, având o vechime efectivă în sistemul național de apărare și ordine publică de peste 18 ani.

La Poliția Municipiului Zalău activează din anul 2010, fiind ofițer în cadrul Biroului Rutier în perioada 15.03.2010 – 15.06.2016 iar din anul 2016 până în prezent a îndeplinit funcția de șef birou la Biroul Ordine Publică pentru Mediul Urban, unde a avut în coordonare 3 compartimente cu peste 50 lucrători.

Este absolvent de studii superioare în domeniul juridic, iar ulterior acestora a urmat cursurile programului de masterat „Managementul activitatilor de ordine publica si siguranta nationala” din cadrul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti precum și ale cursului postuniversitar „Drepturile omului in institutiile de de ordine publica si siguranta publica” în cadrul aceleași instituții de învățământ.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.