OFICIAL! Cristian Lazăr, candidatul PNL la Primăria Șimleu Silvaniei

cover cover casador

Cristian Lazăr (27 ani) este oficial candidatul PNL la funcția de primar al orașului Șimleu Silvaniei, așa cum anunță liberalii printr-un comunicat oficial.

Salajul liber Pub

Cristian Lazăr este fiul actualului viceprimar cu atribuții de primar și este propunerea PNL pentru funcția de primar, după ce fostul PDL-ist și PNL-ist Septimiu Țurcaș a fost condamant la pușcărie cu suspendare.

Tânărul avocat Cristian Lazăr a urmat cursurile Școlii Gimnaziale Silvania și ale Colegiului Național Simion Bărnuțiu. După absolvirea liceului, Cristian Lazăr a studiat în cadrul Facultății de Drept – Universitatea Babeș Bolyai, din Cluj Napoca, iar din anul 2017 a devenit avocat în cadrul Baroului Cluj. A urmat și a absolvit în 2018 programul de masterat ”Științe penale și criminalistică” din cadrul Facultății de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca.

Distribuie articolul
Comentarii: 3

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Daca va indeplini toate cerintele UDMR are calea asigurata la fel ca vechea conducere. Daca va fi ROMAN nu .
    Aceasta este situatia reala din Simleu – sa nu ne mai ascundem. De ce de atata timp UDMR nu isi numeste candidat in Simleu. E mult mai convenabil asa din umbra cu candidat ascuns dar ascultator.