O tânără din Someș-Odorhei, descoperită moartă într-o cameră de hotel din Londra

Navo cover cover cover

O tânără din comuna Someș-Odorhei, Adela M. (24 ani), și-a găsit sfârșitul în această dimineață în capitala Angliei, Londra.

Salajul liber Pub

Vestea tristă a decesului a fost făcută publică chiar de către mama acesteia, consilier local din partea PMP în comuna Someș-Odorhei.

Tânăra a fost foarte apreciată în comunitate, iar până la această oră, zeci de mesaje de condoleanțe au fost postate pe pagina acesteia de Facebook.

„Drum lin spre cer, copil frumos! Dumnezeu sa te aibă în paza lui! Ai luat cu tine, tot sufletul și toată puterea mea! M-ai lăsat atât de singură, erai tot ce aveam mai scump dar se pare că nu putem încurca planurile celui de sus”, este mesajul transmis de mama acesteia.

Din câte se pare, tânăra a fost găsită decedată într-o cameră de hotel din Londra, iar Ambasada României din Anglia a alertat Poliția Română, după cum ne transmit autoritățile române.

„Inspectoratul de Poliție al Județului Sălaj a fost abilitat să informeze familia despre deces”, transmite Poliția Sălaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Fereasca Dumnezeu cum sa intamplat cine era in camera cu ia o fi omorato cineva saraca fata prea tanara cine stie prin ce a trecut ce e in lumea asta nu se mai face dreptate nu mai sunt vremurile de inainte cand era Ceausescu 😢🖤💔CONDOLENTE FAMILIEI ⚰🏴‍☠️