O tânără din Sălaj a fost declarată cea mai frumoasă ciobăniță din România

cover Salajul liber3

Dorina Olăhuț are doar 20 de ani și a fost deja remarcată de ziarele de specialtiate din domeniul agriculturii. A fost plasată pe primul loc într-un top al celor mai frumoase ciobănițe din România.

Salajul liber Pub

Pasiunea pentru oi a moștenit-o de la părinții ei, mari iubitori de animale din satul Nadis ce aparține de Cehu Silvaniei. Păstorește o turmă de peste 300 de oi, reușind astfel să ducă mai departe tradiția familiei sale, moștenită din moși, strămoși.

Ziarul de specialitate Agro Info a plasat-o pe aceasta pe primul loc într-un top al celor mai frumoase ciobănițe din România, într-un proiect prin care s-a dorit promovarea femeiilor din această ramură a agriculturii. Alături de sălăjeancă au mai fost selectate tinere din județele Mureș, Suceava și Maramureș.

Tânăra Dorina Bianca Olăhuţ are 20 de ani, este de loc din Nadis, a terminat liceul la Cehu Silvaniei, iar apoi s-a dedicat în totalitate acestei pasiuni.

Dorina mărturisește că este mândră de afacerea familiei și vrea să o ducă mai departe. Nu se simte obligată să facă asta și oricând ar putea alege o meserie mult mai bine văzută de opinia publică, însaă îi plac foarte mult animalele și a decis să se dedice păstoritului din pasiune pentru agricultură.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Draga Dorina numele meu este Petrus Emanuel Mihai am 32 ani si imi caut si eu fericirea.As dori sa ne cunoastem mai bine.Imi plac animalele si iubesc agricultura. Ce ar fi sa ne unim destinele impreuna si sa ne occupam 2 de aceasta afacere a ta ? Am casa din partea bunicilor mei la Ceaca in Salaj unde putem sa tinem tot ce vrei tu referitor la animale daca vrei putem tine si 2 vaci sa ne dea lapte.Contacteaza-ma aici : Yahoo – http://www.yahoo.com la : petrusemanuelmihai@yahoo.com sau pe Facebook – https://www.facebook.com/emanuelmihai.petrus si la : https://www.facebook.com/petrus.emanuelmihai sau la nr de mobil : +40 783 178 558 Te astept cu un raspuns.