O nuntă, un botez și o zi de naștere, oprite de Poliția din Zalău în această seară

cover Salajul liber3 1111

Patru evenimente private întrerupte de polițiști

Salajul liber Pub

O nuntă, un botez, o stare civilă și o zi de naștere au fost întrerupte în această seară de polițiștii din Zalău. Administratorii și șefii de sală au fost sancționați.

Polițiștii din Zalău au fost sesizați astăzi, la ora 18.29, de către un bărbat, cu privire faptul că în patru locații, din municipiu, au loc evenimente private.

Verificările efectuate de polițiști au constatat că la prima locație are loc o stare civilă, cu participarea a 10 persoane. Administratorul societății și organizatorul evenimentului au fost sancționați cu amenzi în valoare de 500 de lei.

La o altă locație avea loc o nuntă la care participau aproximativ 50 de persoane, administratorul fiind sancționat cu amendă în valoare de 2000 de lei.

Un botez și o zi de naștere care se desfășurau în cea de-a treia locație, în două săli diferite și la care participau aproximativ 60 de persoane în fiecare sală au fost întrerupte de polițiști. Și în acest caz administratorul societății a fost sancționat cu amendă în valoare de 2000 de lei, iar șeful de sală cu amendă în valoare 500 lei.

Polițiștii au efectuat verificări și la cea de-a patra locație, însă evenimentul sesizat nu s-a confirmat.

Reamintim că în această perioadă evenimentele private (nunți, botezuri, majorate, zile de naștere) sunt interzise.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.