O localitate din Sălaj a rămas fără apă potabilă, după ce sătenii au făcut risipă și au folosit rețeaua publică pentru agricultură

Navo Navo cover

Compania de Apă transmite faptul că din cauza suprasolicitării sistemului de alimentare cu apă precum și din cauza utilizării apei din rețea , de către unii consumatori, în alte scopuri decât cele strict gospodărești ,se întrerupe furnizarea apei potabile în localitatea Păușa, comuna Românași.

Salajul liber Pub

Reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă în condiții normale va fi posibilă doar în funcție de disponibilitatea apei la sursă.
Pentru a limita timpul necesar pentru întregirea stocului de apă, rugăm utilizatorii să utilizeze apa doar pentru consumul casnic nu și pentru lucrări agricole sau zootehnice .

Reamintim totodată că nerespectarea “de către utilizatorii de apă a obligațiilor legale ce le revin privind gospodăria rațională a apei “ constituie CONTRAVENȚIE și se sancționează cu AMENDĂ între 75.000 lei la 80.000 lei , pentru persoane juridice , și cu amendă de la 25.000 lei la 30.000 lei, pentru persoane fizice .

Distribuie articolul
Comentarii: 2

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Da în Aghires nu se implica nimeni. Domnul președinte al CJS Dinu Iancu Salajanu v-am votat, domnule prefect, domnule primar a comunei Mesesenii. Chiar nu va da-ți nici un interes. Nu putem sa facem baie la copiii, nu putem sa spălăm haine. Atât de mult cerem? Apă domnilor politicieni. Încercați dvs sa stați fără apa. Rezolvați problema pt cetățenii din loc. Aghires. APăăă!!