O importantă companie din Sălaj sprijină populația civilă din zonele sărace din Ucraina

Navo cover Navo cover

Dumitru Blaga, omul de afaceri din Șimleu Silvaniei care deține brandul Simex, susține material populația civilă din zonele sărace din Ucraina.

Dumitru Blaga a reacționat încă din prima zi când Rusia a atacat țara vecină, datorită faptului că Simex, compania pe care o deține, avea afaceri importante pe piața din Ucraina. Omul de afaceri sălăjean este în contact direct cu oficialitățile din Ucraina, cu care a colaborat economic într-un mod exemplar.

Sălăjeanul a răspuns pozitiv solicitărilor venite din Ucraina și a sprijinit material poporului vecin. Una dintre solicitările oficialităților ucrainiene a fost legată de alimente și îmbrăcăminte. Aceștia au cerut companiei sălăjene să sprijine dacă se poate atât populația civilă, cât și militarii de pe front. Dumitru Blaga nu a stat deloc pe gânduri, ca în multe alte situații, și a achiziționat numeroase alimente cu termen de expirare de lungă durată, cât și îmbrăcăminte, care au fost trimise în Ucraina, în Regiunea Transcarpatia.

„Nu aș vrea să fie un subiect de presă, pentru că ne dorim pace în Ucraina. Totuși, pot să afirm că este adevărat ceea ce știți, am ajutat și ajutăm în continuare zonele din Ucraina din Regiunea Transcapatia pentru că am avut o strânsă colaborare cu ei din punct de vedere economic și social”, ne-a declarat Dumitru Blaga.

Dumitru Blaga este unul dintre sălăjenii cu suflet mare, care în numeroase rânduri a participat activ la acțiuni umanitare. Simex, compania pe care o deține, este un brand internațional, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de mobilă, fiind o companie cu capital sută la sută românesc.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.