O firmă care lucrează pe mai multe șantiere din oraș sponsorizează clubul sportiv al Primăriei Zalău cu 20.000 de lei

Navo cover cover

SCM Zalău, clubul sportiv condus de PSD-iștii din Zalău a primit o sponsorizare de 20.000 de lei de la societatea Delcar, una dintre firmele care a câștigat mai multe contracte de lucrări din municipiu în asociere cu Avril, firma PNL-istului Ioan Savu din Satu Mare.

Salajul liber Pub

Astfel, echipa condusă din funcția de președinte executiv de secretarul PSD Zalău, Claudiu Bujor și din funcția de președinte al Comitetului Director de secretarul PSD Sălaj, Alin Demle, a primit o finanțare de 20.000 de lei. Cei din club susțin că acești bani au venit pe filiera volei și nu au nicio treabă cu activitatea societății Delcar din Zalău.

Delcar a câștigat în asociere cu Avril mai multe lucrări în oraș. Printre acestea se numără lucrările de modernizare a Platoului de Marmură și pietonizarea străzii Unirii, reușind să ciuntească copacii din zona centrală. O altă lucrare cu multe semne de întrebare este strada Gheorghe Doja. Aici Avril cu Delcar au primit 11 milioane de lei, dar lucrările trebuie refăcute în mai multe zone, după cum transmit cei din Primăria Zalău care arată că în unele zone calitatea lipsește.

O altă lucrare a Avril cu Delcar este cea de pe străzile Avram Iancu – Corneliu Coposu, pe care nu au reușit să o finalizeze la timp, iar termenul de finalizare al lucrărilor s-a prelungit.

De altfel, Citadin, societatea Consiliului Local Zalău este un subcontractant al acestei asocieri pentru realizarea gurilor de canalizare de pe strada Gheorghe Doja, dar și un client pentru achiziția de asfalt de la Delcar, conform datelor publicate pe Serviciul Electronic de Achiziții Publice.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.