O Direcție din Primăria Zalău, schimbată RADICAL de noul director

Navo cover cover

Direcția Patrimoniu a Primăriei Zalău a fost schimbată din temelii de noul director, Alexandru Pura. Schimbarea a fost atât de radicală, încât unora dintre angajați le-a fost foarte greu să se obișnuiască cu noul mod de lucru.

Salajul liber Pub

Practic, Alexandru Pura a dorit, și a și reușit, să facă din Direcția Patrimoniu, una mult mai aproape și aplecată de nevoile cetățeanului, deschisă la orice idee nouă.

Astfel, Alexandru Pura, la cei 44 de ani ai săi, a decis să ofere o nouă faţă Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Zalău. Acesta a ajuns în funcţie în septembrie 2018, după ce din 2009 şi până atunci a fost director executiv adjunct al AJOFM.

Încă din prima zi de când a ajuns la noul loc de muncă, acesta a convocat o şedinţă cu funcţionarii publici şi le-a cerut să fie mult mai amabili cu cetăţenii, să fie mai deschişi şi să aibă o deschidere cât mai mare faţă de nevoile zălăuanilor.

Alexandru Pura susține că le-a cerut angajaților imperativ acest lucru. Și a reușit. Acum Direcția Patrimoniu are altă față, una mult mai umană!

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.