Noi tratamente de deratizare și dezinsecție în Zalău

Navo cover cover

Primăria Municipiului Zalău, prin prestatorul de servicii SC Coral Impex SRL, efectuează începând de luni, 23 august, tratamente de deratizare și dezinsecție pe raza municipiului Zalău.

Salajul liber Pub

Tratamentul de deratizare constă în punerea de pastile speciale de Varat Pasta în stații de intoxicare, pentru combaterea rozătoarelor dăunătoare. Aceste pastile vor fi puse în spațiile comune închise ale clădirilor aparținând persoanelor fizice și juridice (scări de bloc, subsol și alte asemenea) și pe domeniul public.

Tratamentul de dezinsecție se efectuează pentru combaterea insectelor, cu substanța K’Othrine EC 84 și Cymina Plus, iar pentru larvicidare cu Vectobac. Acțiunea de dezinsecție pe domeniul public și la gospodării individuale va fi desfășurată în intervalul orar 21.30-02.00, iar la scări de bloc în intervalul orar 8.30-15.00.

Produsele folosite pentru aceste tratamente se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide, sunt avizate de Ministerul Sănătății și fac parte din grupele Xn, respectiv Xi de toxicitate.

Este recomandat ca persoanele cardiace și cu probleme respiratorii să ia măsuri pentru a nu intra în raza de acțiune a utilajelor care dispersează substanța.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.