Narcisa Panie și-a depus candidatura pentru funcția de secretar al PSD Zalău. Candidează împotriva avocatului Iulia Costina

Navo cover cover

PSD-iștii din Zalău își vor alege pe data de 27 octombrie noua conducere la nivel de municipiu. Pentru funcția de președinte s-au depus două candidaturi, cea a lui Teodor Bălăjel, viceprimarul din Zalău și cea a președintelui în funcție, Călin Forț.

Salajul liber Pub

Au fost depuse și două candidaturi la funcția de secretar general al PSD Zalău, după cum ne-a informat Călin Forț. Astfel, avocata Iulia Costina, cea care deja a anunțat că va candida, o are contracandidată pe Narcisa Panie. Dacă Iulia Costina este o susținătoare a lui Teodor Bălăjel, se pare că Narcisa Panie este susținută de Călin Forț.

„Narcisa Panie este candidată la funcția de secretar al PSD Zalău. Și-a depus candidatura și Iulia Costina”, ne-a informat Călin Forț.

Narcisa Panie este o absolventă de nota 10 a Academiei de Studii Economice din București și a fost consilier în cadrul Ministerului Transporturilor. Este rudă cu Sergiu Panie, unul dintre liderii PSD Sălaj. Narcisa Panie este și președinte executiv al organizației de tineret a PSD Zalău, unde face echipă de conducere cu Larisa Ciupe.

De cealaltă parte, Iulia Costina este o apreciată avocată atât în Zalău, cât și din Sălaj. Nu a deținut până acum nicio funcție de demnitate publică sau politică, iar tot ce a realizat a fost prin investițiile personale.

Explicație foto: dreapta – Narcisa Panie (sursa facebook), stânga – Iulia Costina. 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.