Năpradea – „campioana” colectării selective a deșeurilor

sos de centura cover cover

În comuna Năpradea, condusă de Vasile Fodor și Eugenia Pop, au apărut mai multe puncte de colectare selectivă a deșeurilor. Punctele sunt fixe, și au câte trei containere, pentru fiecare categorie de deșeu în parte – plastic, metal și hârtie/carton.

Salajul liber Pub

Acestea puncte de colectare a deșeurilor au reușit să conștientizeze popoulația despre importanța colectării selective. Astfel, cifrele oficiale ale operatorului de salubrizare Brantner arată că în 2020 în comuna Năpradea s-au colectat selectiv 64 de tone. Nu se poate face însă o statistică oficială la nivel de județ, dar comuna este în top 5 cu cele mai multe tone de deșeu colectat selectiv.

„La Năpradea sunt cetățeni conștincioși. Am colectat selectiv 64 de tone de deșeu”, ne transmite Andrei Frățilă, directorul Brantner Zalău.

Parfumuri

Primarul Vasile Fodor ne-a declarat că a încercat să responsabilizeze populația să arunce deșeul selectiv, iar în prezent susține că mereu acele puncte de colectare sunt pline, locuitorii comunei conștientizând importanța colectării selective.

Parfumuri
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.