Municipiul Zalău a primit trofeul pentru Excelență în sănătate și asistență socială. Ciunt, felicitat public de Emil Boc

Navo cover Navo cover

Asociația Municipiilor din România (AMR) organizează începând din anul 2017, la fiecare final de an, ”Gala AMR”, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, eveniment care își propune să prezinte cele mai bune proiecte ale primăriile și primăriilor de municiipii și să premieze performanța în domenii de interes pentru administrația publică locală.

Primăria Municipiul Zalău s-a încris cu trei proiecte de o importanță majoră pentru municipiu, Proiectul “Amenajare Centru de zi pentru copii în municipiul Zalău prin schimbarea destinației punctului termic nr. 17”, Proiectul “Grădiniţa cu program prelungit şi creşă, cartier Meseş, str. Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Zalău – etapa I creşă” și cu Proiectul „ O șansă pentru vârstnici”, iar în final a primit trofeul pentru Excelență în sănătate și asistență socială.

”Vă transmit felicitări personale și aprecieri în numele Asociației Municipiilor din România, pentru implicarea și rezultatele remarcabile de care municipalitatea pe care o reprezentați a dat dovadă”, a transmis Emil Boc, Președintele AMR.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.