Mobilizare exemplară a autorităților pentru deszăpezirea drumului județean dintre Cizer și județul Cluj, după ce a nins abundent

Salajul liber Pub Salajul liber3

A nins abundent ieri noapte în zona comunei Cizer, acolo unde se înregistrează și cel mai înalt vârf din Sălaj – Măgura Priei.

Salajul liber Pub

Suntem obișnuiți ca atunci când vorbim de prima zăpadă să vorbim și de faptul că autoritățile sunt depășite de situație și nu fac față deszăpezirii sau celebra replică „nu ne așteptam să ningă așa de repede”.

Anul acesta însă nu a mai fost cazul pentru a se mai căuta scuze la prima ninsoare puternică în Sălaj. Deși a nins puternic în zona Cizer, drumul județean care leagă comuna de județul Cluj, prin Vânători a fost curățat impecabil grație mobilizării autorităților din zonă.

Autoritățile locale, alături de Poliție și cei de la deszăpezire s-au comportat exemplar. Chiar dacă a nins 12 ore în continuu, drumul a fost practicabil în permanență, iar anul acesta, față de alți ani, mașinile nu au mai fost nevoite să se întoarcă din drum, iar șoferii să audă aceeași scuză – „am fost depășiți de situație”.

Administratorul drumului a gestionat exemplar lucrările de întreținere a părții carosabile pentru perioada de iarnă. Mai mult, instituțiile statului s-au aflat permanent în patrulare pe segmentul de drum respectiv pentru a verifica tot ce se întâmplă pe traseu.

Se pare că a venit și vremea ca lucrurile să se miște într-o direcție bună, la fel ca autospecialele de la deszăpezire.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.