Moarte suspectă în comuna Plopiș

Navo cover cover cover cover

La data de 26 iulie, în jurul orei 23:36, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Nușfalău au fost sesizați, de către un bărbat, din comuna Plopiș, cu privire la faptul că nu îl găsește pe un consătean de-al său, care a mers la câmp cu tractorul.

Salajul liber Pub

Polițiștii ajunși la fața locului au efectuat căutări în zonă, iar la aproximativ 400 de metri față de locul unde a fost găsit tractorul bărbatului, acesta a fost văzut căzut cu fața la pământ.

Salajul liber Pub

Bărbatul nu prezenta semne vitale și după efectuarea cercetării la fața locului, cadavrul a fost transportat la medicina legală, în vederea efectuării necropsiei.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul, de 73 de ani, din comuna Plopiș, în cursul zilei, ar fi efectuat lucrări de igienizare a unei parcele de teren, situată în extravilanul localității Iaz, aprinzând paiele de pe aceasta.

Cadavrul nu prezenta urme de violență, iar polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea stabilirii, cu exactitate, a cauzei și condițiilor în care a survenit decesul.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.