Ministrul Familiei a participat la un eveniment în Jibou

Navo cover cover

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a participat zilele trecute la un eveniment organizat de Primăria Jibou, intitulat „Viceprimar pentru o zi”, un eveniment care demonstrează puterea creativității și a spiritului civic al elevilor de pe malul Someșului.

Salajul liber Pub

Elevii instituțiilor de învățământ din Jibou au prezentat proiecte inovative pentru dezvoltarea orașului, iar juriul a avut o misiune dificilă în a alege câștigătorul. Anul acesta, proiectul câștigător este înființarea unui Skatepark, un spațiu modern și sigur pentru tinerii pasionați de sporturile extreme.

În anii precedenți, proiectele câștigătoare au fost afișaj stradal (2022) și bănci inteligent (2023), ambele contribuind semnificativ la îmbunătățirea vieții comunității noastre.

„Felicitări tuturor participanților și mulțumiri speciale domnului 𝘃𝗶𝗰𝗲𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿 𝗩𝗹𝗮𝗱 𝗣𝗮𝘀̦𝗰𝗮𝗹𝗮̆𝘂 pentru inițierea acestui proiect extraordinar. De asemenea, mulțumim doamnei 𝗡𝗮𝘁𝗮𝗹𝗶𝗮 𝗜𝗻𝘁𝗼𝘁𝗲𝗿𝗼, Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, pentru prezența sa alături de noi.Împreună, continuăm să sprijinim tinerii și să construim un viitor mai bun pentru Jibou”, transmite primarul Dan Ghiurco.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.