Mesajul lui Andrei, fiul lui Virgil Țurcaș, pentru toți cei care își mai au părinții alături: „prețuiți fiecare clipă alături de ei”

Navo Navo cover

Andrei Țurcaș, fiul lui Virgil Țurcaș, subprefectul care s-a stins ieri din viață în urma unui eveniment tragic, a avut un mesaj plin de emoție pentru toți cei care își mai au părinții alături. Andrei Țurcaș îi îndeamnă pe toți să prețuiască fiecare clipă alături de cei dragi.

Salajul liber Pub

Andrei Țurcaș ne transmite tuturor să prețuim fiecare clipă pe care o avem alături de părinți și de cei dragi vouă! Nu se știe niciodată când va fi ultima lor zi. Din păcate, pentru mine a fost una din acele zile, în care am pierdut o parte integrantă din mine, a spus Andrei.

„Ziua de 21 iunie, cea mai lungă zi din an a devenit și cea mai dificilă zi pe care am trăit-o de când sunt călător în această lume. Vestea morții tatălui meu a venit mai repede decât un fulger și m-a străpuns din plin, fără șansă la replică. Gândul că nu o să îl mai revăd vreodată în plan fizic este într-adevăr tulburător, nu mă pregătisem suficient pentru acest moment pentru că nu au fost niciun fel de factori prevestitori, dar până la urmă așa este viața, nu te întreabă, doar acționează. Păstrând o atitudine obiectivă, vreau doar să spun că tatăl meu a fost o persoană de caracter, pot spune cu certitudine că nu a făcut rău voit nimănui cel puțin de când îl cunosc eu și sunt capabil de a interpreta faptele unor oameni. A fost și va rămâne un model și un pilon al dezvoltării mele pe toate planurile. Și nu doar al meu, sunt sigur că a atins multe alte vieți într-un mod constructiv în cadrul numeroaselor, prea multelor activități în care se implica. Sunt foarte recunoscător că l-am avut până acum, m-a sprijinit în orice decizie pe care am luat-o, chiar dacă nu am aderat mereu la același mod de gândire. Cu siguranță era un privilegiu să îl am și de acum, mai ales că acum este perioada în care intru în viață mult mai adânc și experiența lui vastă de viață îmi era ca o gură de oxigen oricând mă sufocam în complexitatea vieții. În fine, se pare că destinul a sugerat ceva diametral opus față de ce îmi închipuisem. Oricât de greu și crud este, viața trebuie să meargă înainte. Cu multă durere iremediabilă în suflet îmi iau rămas bun de la omul care mi-a fost cel mai bun prieten, tată și un adevărat model de viață. Odihnește-te în pace, tată. Prețuiți fiecare clipă pe care o aveți alături de părinții voștri și de cei dragi vouă! Nu se știe niciodată când va fi ultima lor zi. Din păcate, pentru mine a fost una din acele zile, în care am pierdut o parte integrantă din mine”, este mesajul lui Andrei Țurcaș.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.