Mesaj EMOȚIONANT al unui barman din Șimleu Silvaniei

Un cunoscut barman din Șimleu Silvaniei a ieșit zilele trecute public cu un mesaj emoționant în care vorbește despre noile restricții, despre cum se raportează personalul din HORECA la clienți și multe alte detalii despre această activitate. În final, acesta a cerut tuturor să le fie alături.


Redăm integral mesajul acestuia:
Salut! Numele meu este Istvan Budai. Sunt barman la Soho Social Club, în Șimleu Silvaniei.
Suntem afectați foarte tare de al doilea val răspândit de covid-19. Am și fost nevoiți să închidem. Pe lângă noi mai sunt foarte multe localuri care sunt in aceași situație. Întrebarea mea este. Vouă vă este dor de locul vostru preferat? De barmanul vostru preferat? Care vă aducea zâmbetul pe buze cu o simplă inimioară în cafea. De băutura preferată pe care v-o prepara. De omul care vă asculta chiar și probleme personale? Iar replica lui era sfatul cu care ai plecat acasă cu zâmbetul pe buze ?
Ei, și nouă ne este dor de voi, de voi toți oaspeții! Dar trebuie sa știți că, acum noi suferim. Parcă am avea o mână sau un picior lipsă, un gol imens in suflet! Dor de zâmbetele oaspeților mulțumiți, chiar și de critici, pentru că astea ne fac să învățăm din greșeli . Și să devenim profesioniști !
Să putem trece peste tragedia asta imensă noi “cavalerii” ospitalității avem nevoie de încrederea voastră si mai mult decât am avut-o până acum!
Odată cu redeschiderea localurilor vom lucra cu siguranță cu masca pe fată! Să știți că noi zâmbim sub acea mască! Ne dorim să vă facem din nou fericiți, împliniți!
Pentru asta mă repet! Avem nevoie de încrederea voastră ca niciodată!!
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.