McDonald`s face angajări în Zalău

sos de centura cover cover

Premier Restaurants România, operatorul restaurantelor McDonald’s în România, demarează o nouă campanie de recrutare la nivel național, angajând peste 1.000 de persoane în 27 de orașe din țară, inclusiv Zalău, unde se va deschide restaurantul în această toamnă.

Salajul liber Pub

„Premier Restaurants România, operatorul restaurantelor McDonald’s în România, demarează o nouă campanie de recrutare la nivel național, inspirată de experiențele oamenilor din restaurantele McDonald’s. În cadrul acestei campanii, compania angajează peste 1.000 de persoane în toate orașele în care este prezentă, printre care București, Constanța, Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, Sibiu sau Iași, inclusiv pentru noile deschideri deja anunțate, precum Zalău”, anunță compania, citată de Profit.ro

Parfumuri

McDonald`s se va deschide în Zalău în toamna acestui an. Reamintim că pe 25 martie, primarul Zalăului, Ionel Ciunt, a avut o întâlnire cu conducerea McDonald’s România, respectiv cu directorul general Paul Drăgan și managerul imobiliar Mihaela Grosu.

Parfumuri

În cadrul întâlnirii au fost discutate aspecte cu privire la deschiderea unui McDonald’s de tip drive în municipiul Zalău, pe Bulevardul Mihai Viteazul, nr. 59 (zona Complex Severus).

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.