Mărturia unui primar PNL din Sălaj despre senatorul Gheorghe Pop de la PSD

sos de centura cover cover

Senatorul Gheorghe Pop a dovedit că este alesul tuturor sălăjenilor, indiferent de culoarea politică. A susținut atât cât a putut fiecare comunitate din județ în parte, fie că este condusă de PSD, de UDMR sau de PNL.

Salajul liber Pub

Primarul ales pe listele PNL Sălaj din comuna Hida, Petruș Dumitru confirmă această afirmație. Prim-edilul comunei Hida susține că senatorul Pop l-a ajutat tot timpul când i-a solicitat sprijinul. Pop a fost mereu alături de comunitatea din Hida, mai ales că senatorul este chiar din comună, după cum ne spune primarul.

Parfumuri

Gheorghe Pop chiar apare într-o fotografie pe un pod vechi alături de primarul PNL, Petruș Dumitru. Între timp, prin fonduri alocate de Guvernarea PSD podul a fost modernizat, după cum susține și primarul.

Parfumuri

„Nu e vorba de faptul că avem o fotografie pe podul vechi împreună. Podoul nou a fost construit prin PNDL când PSD era la Guvernare. Domnul Pop ne-a ajutat tot timpul când i-am cerut sprijinul. Când a putut a ajutat, când nu a putut, s-a implicat să găsească soluții. Sincer, mă bucur că ambii parlamentari ai PSD Sălaj se trag din comuna Hida”, ne-a declarat primarul Petruș Dumitru.

Primarul din Hida a afirmat că a primit un ajutor considerabil din partea senatorului PSD, Gheorghe Pop și atunci când a realizat centrul de permanență.

Senatorul Gheorghe Pop a fost cel care a așezat la aceeași masă medicii de familie cu adminsitrația locală din Hida și a reușit să dea drumul funcționării centrului de permanență.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.