Mărturia unui martor ocular – cum a murit Virgil Țurcaș. Alți 2 politicieni din Sălaj, răniți în urma evenimentului tragic din Hurez

Navo Navo cover

Un eveniment tragic a avut loc astăzi, în jurul orei 13.40 în localitatea Hurez din comuna Horoatu Crasnei. Doi politicieni și un angajat Ecodes din Sălaj au fost răniți, iar subprefectul Virgil Țurcaș a decedat la câteva ore după eveniment.

Salajul liber Pub

Totul s-a petrecut după o ședință a celor de la ADI Ecodes, asociația Consiliului Județean Sălaj care se ocupă de gestiunea deșeurilor din Sălaj. După ședință, politicienii au fost invitați de cei de la Ecodes să meargă la o cabană din Hurez unde să servească masa, așa cum ne mărturisește martorul ocular Claudiu Bîrsan, președintele ADI Ecodes. Evenimentul a fost organizat Ecodes, asociație care îl are ca director pe PNL-istul Cristian Pop (foto principal).

La cabana unde au mers să servească masa de după ședință se afla un foișor improvizat, care se susține doar în patru stâlpi și era acoperit cu grinzi mari de lemn. În momentul în care un vânt a suflat mai puternic, grinzile de pe foișorul improvizat s-au prăbușit peste cei prezenți la eveniment. Din păcate, una dintre grinzi l-a lovit în plin pe subprefectul Virgil Țurcaș. Alte trei persoane au fost rănite, dar au reușit să scape cu bine. Este vorba despre un angajat de la Ecodes, de fostul senator UDMR Alexandru Vegh, cel care a deținut și funcția de prefect și subprefect și un primar PNL din Sălaj.

Martorul ocular ne-a povestit că de îndată ce s-a petrecut evenimentul, toți cei prezenți au sărit în ajutorul lui Virgil Țurcaș și au ridicat grinda grea de pe acesta. Din păcate însă, după ore întregi de resuscitare, echipajele medicale nu au reușit decât să constate decesul.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.