Marcel Ciolacu vine mâine în Zalău. Cum arată programul liderului PSD

Navo cover cover cover

Președintele Camerei Deputaților, liderul PSD, Marcel Ciolacu vine mâine, într-o vizită oficială în municipiul Zalău. Acesta se va afla în oraș alături de Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila Cseke.

Salajul liber Pub

Marcel Ciolacu va ajunge la Zalău la ora 16.00 când se va deplasa la noua bază sportivă de la Stadionul Municipal. Acolo va asista la semnarea documentelor de predare primire a obiectivului de investiții de la Stadion.

De la ora 16.30, Marcel Ciolavu va vizita Cinematograful Scala. Tot acolo va avea loc și semnarea documentelor de predare/primire a investiției. Ulterior, acesta se va deplasa la Conferința Județeană de Alegeri din PSD Sălaj.

Marcel Ciolacu va fi însoțit pe tot parcursul vizitei de Ionel Ciunt, președintele PSD Sălaj și primarul municipiului Zalău.

Distribuie articolul
Comentarii: 2

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Sugestii: Sa nu uitați sa-l întâmpinați cu pâine și sare ca pe bode la Turbuta la inaugurarea podului! Eventual ceva folcloriste! Luați legătura cu Ianchis Dinu sa le cânte ceva! Vedeți ca ăsta vă va cere bani! Sa nu aveți surprize!!!