Mai mulți copii din școlile de comune cu primar PNL, duși la Ip pentru a-l aplauda pe Dinu Iancu-Sălăjanu: „ne-a dat primarul și un pachețel”

Navo cover cover

Copiii din școlile de comune cu primari PNL, în exclusivitate, au primit un cadou frumos din partea lui Dinu Iancu-Sălăjanu, și anume, o excursie la Ip, unde au fost comemorați martirii uciși de trupele maghiare în al Doilea Război Mondial.

Salajul liber Pub

Unitățile de învățământ din comunele cu primari PNL au primit invitația direct de la Consiliul Județean Sălaj, după cum ne-au declarat profesorii însoțitori prezenți la eveniment. Singurul motiv clar pentru care copiii au ajuns la Ip a fost pentru a sta înșirați în fața pupitrului de unde a vorbit Dinu Iancu-Sălăjanu și a-l aplauda.

„Nici măcar nu s-a vorbit de semnificația evenimentului, doar discursuri goale despre nimic. Ce să înțeleagă și copiii? Măcar i-am adus în excursie”, ne spune un cadru didactic.

La eveniment au fost prezenți stirct copii din unități de învățământ unde primarul este liberal. Astfel, au ajuns la Ip copiii din Lozna, Rus, Cuzăplac, Năpradea, Marca, Horoatu Crasnei și alte unități școlare unde primarul este liberal.

Profesorii prezenți la eveniment ne-au mărturisit că primarul le-a pus la dispoziție microbuzul școlar, cât și câte un pachețel de drum pentru elevi.

„Domnul director ne-a spus că atât microbuzul cât și pachețelul primit sunt din partea domnului primar”, ne-a declarat un alt profesor prezent la eveniment, pe care, din motive obiective, pentru a nu-și pierde locul la catedră, îl vom păstra anonim.

sursa foto – Facebook / Consiliul Județean Sălaj

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.