Mai multe garaje din cartierul Brădet, demolate de Primăria Zalău pentru construirea unei parcări etajate

Navo cover cover

Primăria Zalău continuă să demoleze garajele insalubre din mai multe zone din oraș. De această dată, 5 garaje vor fi demolate pe strada Gheorghe Doja din cartierul Brădet în vederea implementării proiectului de amenajare parcare etajată în zona Grădiniței cu Program Prelungit nr. 1.

Salajul liber Pub

Trebuie amintit faptul că contractul de lucrări (proiectare, execuție şi asistenţă tehnică din partea proiectantului), pentru obiectivele de investitii „Amenajare parcare etajata in zona Gradinitei cu Program Prelungit nr. 1, str. Gheorghe Doja” şi  2 „Amenajare parcare etajatǎ şi reconfigurarea zonei Spitalului de Boli Infecţioase, cartier Porolissum, str. Lt. Col. Teofil Moldoveanu” se află în stadiu afansat.

În cadrul acestor două proiecte numărul locurilor de parcare va fi suplimentat semnificativ, fiind amenajate câte 37 de locuri de parcare în fiecare zonă.

Principalele investiții care urmează să fie realizate cuprind: lucrări de asigurare a utilităților necesare funcționării obiectivului, realizare corp de clădire, finisaje interioare și exterioare, amenajări exterioare, lucrări de drumuri și circulație și amenajare spații verzi.

În vederea amenajării parcării etajate în zona Grădiniței cu Program Prelungit nr. 1, pe strada Gheorghe Doja, administrația locală a obținut finanțare de la Guvernul României în valoare de 5 milioane de lei.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.