Magazinele Nazareth au o promoție specială la achiziționarea de acumulatori

Navo cover cover

Magazinele Nazareth din Zalău au o promoție specială. Astfel, la orice acumulator achiziționat primești acum montaj și garanție gratuită. Cei de la Nazareth anunță că și prețurile sunt accesibile pentru orice buzunar, dar cel mai bine ar fi să te convingi singur în magazin.

Salajul liber Pub

Magazinele Nazareth se găsesc în Zalău – la autogară, în centru și acesta în Stadion, dar și în orașele Jibou și Cehu Silvnaiei. Nazareth mai deține magazine și în comunele Crișeni și Crasna.

Aflați pe piața din Sălaj din anul 1993, cei de la Nazareth au reușit să-și consolideze poziția de brand premium și să ofere servicii de calitate, dar și cel mai bun raport preț-calitate pentru sălăjeni. Acestea sunt și motivele pentru care sălăjenii au ales tot timpul produsele comercializate în magazinele Nazareth.

Sub brandul Nazareth, care domină astăzi piața de profil din Sălaj mai funcționează și un service auto în Crișeni, dar și un depozit de piese auto. De altfel, cifrele contabile ale celor de la Nazareth arată o creștere an de an, ceea ce înseamnă că sălăjenii preferă să treacă pragul magazinelor Nazareth și girează pentru aceștia an de an, lună de lună și zi de zi, fapt care a dus magazinul pe primele locuri în topurile naționale ale jucătorilor de pe această piață auto.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.