Lucrările la Cinema Scala se vor finaliza pe 30 mai

cover cover casador

Prezent într-o conferință de presă pe tema bugetului orașului Zalău, primarul Ionel Ciunt a anunțat și data de finalziare a lucrărilor la Cinematograful Scala din oraș.

Salajul liber Pub

Ionel Ciunt a anunțat că pe 30 mai se vor finaliza lucrările, apoi se va recepționa lucrarea, iar din vară vom putea merge la film.

Salajul liber Pub

Lucrările de reabilitare au început la finele anului 2019.

Noul cinematograf va avea o sală mare de cinema cu 247 locuri,  un planetariu digital (singurul din vestul României) și o sală mică de cinema 3D.

Proiectul de reabilitare este finanțat din fonduri guvernamentale în cadrul programului derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fonduri Europene prin Compania Națională de Investiții.

Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 15 milioane lei, inclusiv TVA, contribuția Municipiului Zalău fiind de 678 mii lei, inclusiv TVA și cuprinde: lucrări de demolare (corpul B), asigurarea utilităților, studiul de fezabilitate, lucrări  de instalații electrice, montaj sisteme audio-video, dotări cu echipament tehnologic audio-video și mobilier.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.