Lucian Mîndruță, impresionat de un detaliu pe care l-a văzut prin Zalău: „nu am mai întâlnit așa ceva în alt oraș din România”

Navo cover cover

Cunoscutul om de televiziune, jurnalist și lector universitar, Lucian Mîndruță s-a plimbat ieri seară prin Zalău. După scurta plimbare prin oraș, jurnalistul a susținut că a rămas impresionat de un detaliu pe care foarte rar îl întâlnești în alte orașe mari din țară.

Salajul liber Pub

Acesta susține că în foarte multe locuri din Zalău au fost realizate rampe pentru cărucioare și pentru scaunele pe rotile, astfel încât nu trebuie să te mai chinui să urci sau să cobori pe trepte. Postarea publicată de jurnalistul Lucian Mîndruță a strâns sute de aprecieri în câteva minute de la distribuirea acesteia, printre cei care au apreciat acest detaliu numărându-se inclusiv cunoscuți PNL-iști din Sălaj, dar și contestatari ai primarului Ionel Ciunt.

„Ieri seara m-am plimbat prin Zalau (sunt aici la un training) si am fost impresionat de un detaliu simplu, dar pe care nu l-am mai intalnit in niciun alt oras din Romania. Rampele pentru carucioare si scaune pe rotile. Tot centrul a fost reamenajat (nu stiu de cand, sunt prima oara aici) si mai peste tot ai pe unde sa urci si sa cobori, fara sa te mai chinui pe trepte. Sunt uimit cat de simplu era (nu ieftin, normal) si cat de mult lipseste in alte parti”, a fost mesajul jurnalistului.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.