Liviu Balint, mesaj DUR pentru doctorul Neaga și PSD Sălaj: „le dau clasă la toți din partid”

Salajul liber Pub Salajul liber3

Liviu Balint a fost atacat de mai multe ori în presă, fiind comparat cu doctorul Neaga. Comparația a venit ca urmare a faptului că atât Liviu Balint cât și Florian Neaga vor face parte din Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților, dacă vor ajunge în Parlament.

Salajul liber Pub

Liviu Balint a avut astăzi o ieșire atât la adresa doctorului Florian Neaga, cât și la adresa celor din PSD Sălaj. Balint a susținut că locul unui doctor este la capul pacientului, nu în Parlament. Cât despre PSD Sălaj, acesta a susținut că este cu o clasă peste toți de acolo.

„Locul doctorilor este la capul pacienților, în spital. Îl stimez mult pe domnul doctor Neaga ca profesie, nu mă pot compara cu el din punct de vedere al profesiei, dar pot să spun că dau clasă celor din PSD Sălaj când  vine vorba de politică”, a fost reacția lui Liviu Balint.

Distribuie articolul
Comentarii: 2

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. “Domnul” Liviu Balint dă unica lui clasa partidului politic PSD😂 mi e frica sa nu -și dea si ultimul neuron ca s-ar putea ajunga să linga clantele si balamalele ușilor de la intrarea in sediile partidelor la care a fost si la care urmeaza sa “emigreze”😂 mare politician Como…un fel de rană pentru unguent