Lista PSD pentru alegerile parlamentare naște controverse și tensiuni între social-democrați

sos de centura cover

Apele trebuiau să se liniștească astăzi în cadrul Comitetului Executiv al PSD Sălaj, însă s-a întâmplat exact opusul. Astfel, controversele și tensiunile dintre PSD-iști nu s-au oprit, ba din contră, s-au întețit.

Salajul liber Pub

Mărul discordiei a fost atât lista pentru Camera Deputaților cât și pentru Senat.

La Camera Deputaților, Iuliu Nosa a lăsat un loc sigur pe care și-l doreau mai mulți social-democrați. Din nefericire pentru aceștia, astăzi nu s-a votat nimic, astfel că în continuare sunt divergențe. Sergiu Panie a plecat chiar supărat de la ședință, iar Florin Florian nici nu s-a prezentat. Au fost și primari care nu au fost de acord cu propunerea făcută de conducerea partidului ca doctorul Neaga să fie primul pe listă. Unii dintre primari au fost chiar vocali.

Salajul liber Pub

La Senat, un loc care oricum nu este sigur și se atribuie prin redistribuire, s-a întețit războiul. Călin Forț a întors armele împotriva unui apropiat de al său din partid, senatorul Gherorghe Pop.

Din câte se pare, au fost și persoane care s-au înscris pe această listă la ordin venit de sus pentru a încurca și mai mult lucrurile.

În tot acest context, majoritatea celor care se văd senatori din partea PSD au început să-și arunce săgeți unii spre alții, uitând că odinioară erau prieteni, iar unii i-au făcut mari pe alții. Cei care i-au făcut mari pe ceilați sunt dezamăgiți de modul mișelesc al altora, și invers.

Dar, în cele din urmă, unele voci raționale din partid susțin că ar fi bine să înceteze disputele, pentru că atunci când doi se ceartă al treilea câștigă, iar în cazul acesta al treila nu este din PSD.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.