Lidl se pregătește să deschidă un nou magazin în Zalău

Navo cover cover cover

Având în vedere lucrările avansate la noul supermarket Lidl (de pe bulevardul Mihai Viteazul, nr. 91A) și faptul că principalele căi de acces auto sunt din bulevard, au fost demarate lucrările de configurare a unei benzi de preselecție pentru intrarea la supermarket. De remarcat că magazinul se va deschide în curând, fiind al doilea supermarket al grupului deschis în Zalău.

Astfel, vor fi realizate două accese auto și un acces pietonal. Pentru asigurarea accesului carosabil se va amenaja o bandă de preselecție pe sensul de mers centru – gară în vederea efectuării virajului la stânga, în proximitatea accesului existent la SC Universal SA, transmite și Primăria Zalău.

Pentru a facilita realizarea benzii de preselecție, trecerea de pietoni va fi relocată dincolo de intersecția cu str. Măcieșilor, iar semaforizarea va fi relocată, astfel încât să corespundă noilor modificări din intersecție. Odată cu modificarea amplasării trecerii de pietoni vor fi relocați și doi stâlpi de iluminat public.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.