Liderul PSD, Marcel Ciolacu vine pe 13 ianuarie la Zalău pentru a-i oferi susținere primarului Ionel Ciunt

Navo cover Navo cover

Marcel Ciolacu, președintele PSD va ajunge pe data de 13 ianuarie la Zalău. Liderul PSD vine la Zalău pentru a participa la Conferința Județeană de Alegeri a PSD Sălaj.

Salajul liber Pub

În sfârșit, după luptele grele din organizația municipală, unde un candidat a decis cu bună știință să încalce codul deontologic al partidului, în PSD Sălaj s-a așternut liniștea, iar Marcel Ciolacu vine pentru a-i oferi sprijinul său primarului din municipiu, Ionel Ciunt, cel care de această dată este unicul candidat la funcția de președinte al PSD Sălaj. Ionel Ciunt va primi astfel întreaga încredere a organizației centrale a PSD, astfel încât, să poată coordona cât mai bine organizația judeețană.

Mai mult, Marcel Ciolacu vine la Zalău pentru a-i oferi primarului Ionel Ciunt și întreaga susținere guvernamentală, cu atât mai mult cu cât, în acest an va avea loc rotirea premierilor, iar acesta va ajunge prim-ministru. Prin această vizită la Zalău a lui Marcel Ciolacu, Ionel Ciunt își va consolida poziția fermă de lider a PSD Sălaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.