La Șimleu Silvaniei se face treabă bună – cum arată acum o zonă din cartierul Brădet

Navo cover cover cover cover

La Șimleu Silvaniei, primarul Cristian Mihai Lazăr face treabă bună pentru locuitorii orașului care l-au încredințat să-i conducă, deși a fost ales drept cel mai tânăr primar din România.

Salajul liber Pub

Primarul din Șimleu Silvaniei face zi de zi treabă bună pentru comunitate. Ieri, 25 martie, acesta a anunțat că a finalizat lucrările din zona blocului G120 din cartierul Brădet. Acolo au fost amenajate 26 de locuri de parcare marcate, iar întreaga zonă s-a schimbat la față.

Salajul liber Pub

„Am luat cartier cu cartier și bloc cu bloc pentru a schimba din temelii și fața orașului dar mai ales pentru a crea spații publice aerisite, curate. Mulți dintre noi locuiesc aici, e casa lor și e bine ca aceste locuri să fie primitoare. Am finalizat lucrările din zona adiacentă blocului G 120 din cartierul Brădet, unde am și creat 26 de locuri de parcare marcate. Tot în acest cartier, în urmă cu puțin timp, am reușit și la celelalte blocuri să intervenim bine și eficient. Facem treabă bună pentru Șimleu!”, transmite primarul Cristian Mihai Lazăr.

 

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.