La Gârbou, primarul Alexandru Spătar face echipă bună cu Dinu Iancu Sălăjanu: drum modern, apă și canal pentru satele Bezded și Cernuc

Navo cover cover

În comuna Gârbou, administrația locală condusă de primarul Alexandru Spătar face treabă bună cu spriijinul lui Dinu Iancu Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj. După ani și ani de promisiuni în mandatele lui Tiberiu Marc (PSD), acum, sub conducerea lui Dinu Iancu Sălăjanu, se reabilitează un drum extrem de important pentru comunitate, atât pentru cei din comuna Gârbou, cât și pentru cei din Zalha.

Salajul liber Pub

Astfel, se lucrează intens la drumul județean 108S, pe traseul Zalha – Bezded – Cernuc. Primarul Alexandru Spătar nu doar că a convins administrația liberală de la județ să finanțeze acest proiect important pentru comunitatea din Gârbou, ci a obținut chiar ceva în plus – apă și canal pe tot traseul drumului județean. În total vorbim de 10,4 kilometri de drum județean care se reabilitează.

Pe lângă asfalt, primarul Alexandru Spătar a reușit să obțină finanțare și să lucreze pe tot tronsonul drumului județean din comuna Gârbou și la aducțiunea de apă și canal.

„Dacă tot se lucrează la drumul județean, am considerat că este oportun să introducem și apa și canalul. Ce făceam apoi? Reabilităm drumul, apoi îl spargem ca să introducem apă și canal? Nu. Lucrăm așa cum trebuie, introducem rețelele în subteran, apoi asfaltăm. Comuna Gârbou continuă pe drumul dezvoltării pentru că proiectele nu se fac peste noapte și vom continua și în mandatul viitor să implementăm proiectele depuse spre finanțare „, ne transmite primarul Alexandru Spătar.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.