Jurnalistul Olivian Vădan, consilierul ministrului Bode, reacție DURĂ la adresa celor care nu cred în coronavirus: „sunt niște bipezi”

sos de centura cover

Olivian Vădan, consilierul ministrului Transporturilor, Lucian Bode, a avut în această seară o reacție dură la adresa celor care nu cred în coronavirus.

Salajul liber Pub

Jurnalistul sălăjean a susținut că urmărește constant buletinele de știri, vorbește cu medici de specialitate și se îngrozește de situația din România. Acesta a susținut apoi că zilnic rămâne înmărmurit când vede „nesimțirea unor bipezi – oameni nu îi pot numi pentru că a fi om înseamnă a fi responsabil – „, care continuă să susțină că virusul nu există.

Olivian Vădan îi critică dur pe cei care susțin că nu trebuie impuse măsuri severe.

Salajul liber Pub

„Primesc zilnic rapoarte, urmăresc buletinele de știri, vorbesc deseori cu medici de specialitate și mă îngrozesc! Tot zilnic raman înmărmurit când văd nesimtirea unor bipezi (oameni nu-i pot numi, pentru ca a fi om înseamnă a fi și responsabil) care continua sa susțină in imbecilitatea lor ca virusul asta nu exista, ca nu se impuneau noi măsuri restrictive severe, ca ei vor sa trăiască precum dacii liberi, fara “botniță”.

Le transmit aici că cei aproape 8.200 de romani morți (astăzi 177!!!) îndeosebi din cauza unor boli asociate cu Covid-19 ar fi dat absolut orice pentru a mai putea vedea măcar o data un răsărit de soare.

Voi, ăștia care sfidați orice urma de empatie și bun simt, voi ce drept aveți sa vedeți mâine acel răsărit de soare când prin acțiunile voastre iresponsabile ati pus și puneți zilnic umărul la creșterea numărului de decese?

Cu ce va diferențiati de însuși virusul asta nenorocit? Cu nimic! Ba mai mult, diferenta dintre virus și voi e ca el încă mai are demnitate și nu v-a întors deocamdata viața pe dos.

Am spus “deocamdata”, pentru ca vorba romanului: “aveți grija ce va doriți, ca s-ar putea sa vi se întâmple!”, susține într-un text jurnalistul Olivian Vădan, consilierul liderului PNL Sălaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.