JOS PĂLĂRIA pentru Florin Florian! Președintele Crucii Roșii Sălaj, gest nobil față de bătrânii din Centrul Medico-Social din Ileanda

Navo cover cover

Florin Florian, președintele Crucii Roșii Sălaj a mers astăzi voluntar în campania organizată de Societatea Națională tocmai pe Someș, în comuna Ileanda. Printre activitățile importante care s-au desfășurat în comuna Ileanda s-a numărat și aducerea aici a Caravanei Sănătății, un proiect prin care sălăjenii din mediul rural beneficiază de consultații medicale gratuite.

Salajul liber Pub

Pe lângă activitatea voluntară de la Caravana Sănătății, Florin Florian, președintele Crucii Roșii Sălaj, însoțit de directorul Lorena Filip de la Crucea Roșie, au vizitat Centrul Medico-Social din Ileanda.

Aici, la ora actuală sunt internați mai mulți bătrâni care au nevoie de sprijin medicale de specialitate. Florin Florian le-a făcut acestora o bucurie și le-a dăruit în prag de Sărbători câte un pachet, le-a spus o vorbă bună și le-a urat multă sănătate. Este important și faptul că între Crucea Roșie Sălaj și Centrul Medico-Social din Ileanda există o bună cooperare instituțională.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.