Ionel Ciunt: „Zalăul este unitatea administrativ-teritorială campioană județeană la numărul de proiecte de investiții derulate prin Fonduri Europene”

Navo Navo Navo cover

Vestea bună, pentru care le mulțumesc, a venit din partea reprezentanților ADR Nord-Vest, în cadrul ”Zilei Regio-Sălaj”.
Așadar, am reușit, cu fonduri europene accesate prin acest program european, să eficientizăm energetic zeci de blocuri de locuințe, să modernizăm patru unități de învățământ – Liceul de Artă, Liceul Ortodox, Liceul Sportiv și Liceul Reformat, să modernizăm și să extindem iluminatul public, să transformăm terenurile degradate, pline de bălării și uitate de vreme, în spații de joacă și de recreere, să transformăm un punct termic degradat într-un Centru de zi pentru copii.

Salajul liber Pub

Tot prin Regio, am modernizat grădinița Nr. 5 și am reușit să construim Creșa Meseș, să modernizăm internatul Liceului Tehnologic ”Mihai Viteazul”, să modernizăm infrastructura rutieră și transportul public de călători. Sunt 26 de proiecte depuse și aprobate, prin care am adus la Zalău peste 300 de milioane de lei. În acest moment, în marea lor majoritate, proiectele sunt finalizate. Unele sunt încă în curs de implementare însă sunt convins că, la finalul lucrărilor, vor crește semnificativ calitatea vieții locuitorilor municipiului.

Țin să mulțumesc întregii echipe din Primăria Zalău care a pus umărul pentru accesarea fondurilor europene, fie prin Regio sau prin alte programe. Știu că au fost și sunt multe obstacole, însă eforturile comune dau roade pentru viitorul comunității.
Cea mai mare satisfacție a mea este că mii de preșcolari, de elevi, de locuitori, se bucură de mai mult confort și condiții de trai mai bune la Zalău.

Preocuparea principală a administrației locale, a cărei frâie le-am preluat prin votul și încrederea a mii de locuitori ai acestui oraș, este de a construi acum, prin atragerea cât mai multor fonduri europene, pentru Zalăul de mâine!
Dovadă în acest sens sunt proiectele demarate și cele pe care le depunem prin alte oportunități de finanțare cu bani europeni sau cu fonduri guvernamentale.

Toate vor contribui pentru mai binele acestei comunități dragi!

IONEL CIUNT,

primarul municipiului Zalău

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.