Ionel Ciunt îi ajută pe zălăuani să primească DESPĂGUBIRI de la Compania de Apă: „e vorba de dezinteres și nepricepere”

cover cover

Ionel Ciunt, primarul Zalăului, a ieșit cu o reacție dură la adresa Companiei de Apă, după ce locuitorii din cartierul Brădet au rămas fără apă timp de 4 zile, iar restul orașului nu a avut apă timp de două zile.

Salajul liber Pub

Ionel Ciunt a afirmat că pune presiune oră de oră pe Marcel Zaharia, directorul Companiei de Apă Someș, pentru a remedia problema din cartierul Brădet.

Salajul liber Pub

Primarul Zalăului ne-a transmis că dacă există o formulă juridică prin care se pot primi despăgubiri pentru această problemă, atunci Primăria Zalău îi sprijină pe toți zălăuanii să fie despăgubiți pentru acest disconfort.

Referitor la problema din cartierul Brădet, unde Compania de Apă a spart astăzi asfaltul proaspăt turnat pe strada Ghoerghe Doja, primarul Zalăului susține că cei de la apă știau de 2 ani de zile de problemă, dar au fost dezinteresați să o remedieze.

„Sunt depășiți de situație. E vorba de dezinteres și nepricepere din partea Companiei de Apă”, transmite primarul Ionel Ciunt.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 2

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Dacă conducerea Companiei de Apă ar fi fost Pes
    d-ista nu ar mai fi fost nici o problemă.
    De ce conducerea primăriei municipiului Zalău nu spune nimic despre depozitele de pămînt din zona Hereclean – Panic de cel puțin 8 m peste conducta de apă care alimentează Zalăul, de ce sa dat voie să se facă umpluturi de pămînt pe conducta și să se construiască pe ea.