Ionel Ciunt ia ATITUDINE împotriva Poliției Locale Zalău condusă de Horvat și Forț

Navo cover Navo cover

Primarul Zalăului, Ionel Ciunt demonstrează încă odată de ce a fost votat de peste 10.000 de zălăuani la alegerile locale, în timp ce lista de partid a primit mult mai puține voturi.

Ionel Ciunt este hotârât să facă treabă în oraș și în următorii patru ani, iar din acest motiv a ieșit astăzi public, după ședința de desmneare a candidaților PSD la alegerile parlamentare și a specificat clar că urmează o serie de măsuri în oraș.

Ionel Ciunt este exact opusul lui Călin Forț, administratorul public al Zalăului și președintele PSD Zalău. Dacă Forț, responsabilul de Poliția Locală refuză dialogul pe tema instituției și chiar le ține partea agențiilor locali, Ionel Ciunt a rupt tăcerea și a decis să ia atitudine.

Ionel Ciunt ne-a declarat astăzi că urmează o serie de schimbări față de Poliția Locală Zalău, astfel încât să satisfacă și să rezolve problemele semnalate de zălăuani, de la cerșetorie și până la alte probleme sociale din oraș.

„Nu sunt de cărămidă. Că dacă cei din Poliția Locală erau de cărămidă rezolvam de mult problema. Urmează să facem treabă și în ceea ce privește activitatea Poliției Locale Zalău și să rezolvăm problema cerșetoriei și minusurile acestei instituții”, a declarat Ionel Ciunt, vizibil deranjat de faptul că agenții acestei instituții coordonate de Călin Horvat nu își fac datoria în oraș.

Este interesant și faptul că părerile primarului Ionel Ciunt se bat cap în cap cu cele ale lui Călin Forț, ținând cont că cei doi colaborau pe vremuri foarte bine. Probabil ruptura dintre cei doi a avut loc în momentul în care Forț a decis să candideze la Parlamentare în locul senatorului Gheorghe Pop, fostul președinte al PSD Zalău, cu cele mai bune rezultate în municipiu pentru social-democrații. De altfel, candidatura lui Forț arată că acesta nu își mai dorește să ocupe funcția de administrator public, pe care a ținut-o ocupată cât timp era în Guvernul Vioricăi Dăncilă.

foto de la stânga la dreapta – 1. Călin Horvat (sursa – Magazin Salajean), 2. Ionel Ciunt, 3. Călin Forț
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.