Ionel Ciunt: „consilierii locali PNL și USR-PLUS vor să dreagă busuiocul”

cover cover casador

În loc să fie preocupați ca Guvernul să rezolve problemele românilor, Guvern care prin Programul Național de Redresare și Reziliență taie de-a valma, salarii, pensii și alocații, consilierii locali PNL și USR-PLUS profită de niște situații sensibile pentru a revolta cetățenii împotriva administrației locale.

Salajul liber Pub

Domnilor consilieri, știți foarte bine cum stau lucrurile referitor la proiectul mult discutat în ședința ordinară de Consiliu Local de ieri, știți și chiar ați fost de acord cu legalitatea proiectului, la fel cum știți că acel teren este proprietate privată. Cu toate astea, când nu aveți soluții la problemele cetățenilor, din considerente politice, înfierați cu mânie proletară Primăria în speranța că vă veți crea o imagine bună.
În timp ce neputința și incapacitatea voastră de a găsi soluții la problemele oamenilor sunt “mascate” prin acțiuni care credeți voi că “dau bine”, administrația locală continuă proiectele de dezvoltare a orașului, proiecte care contribuie semnificativ la creșterea calității vieții și asigură un trai mai bun cetățenilor.

Ionel Ciunt,

primarul Municipiului Zalău și președinte al PSD Sălaj

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.