Ionel Ciunt atacă: „PNL-iștii au decis: cei care trăiesc într-o comunitate condusă de un primar PSD trebuie să sufere de frig, sărăcie și foame”

sos de centura cover

Pre;edintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt a avut un atac dur la adresa PNL, după ce aceștia au alocat bani din fondul de rezervă – „PNL-iștii au decis că cei care trăiesc într-o comunitate condusă de un primar PSD trebuie să sufere de frig, sărăcie și foame”, este mesajul transmis de primarul Zalăului.

Salajul liber Pub

În Sălaj, Guvernul PNL a alocat 45.29 la sută din suma totală primăriilor PNL și doar 6.87% pentru comunitățile administrate de către primarii PSD.

Municipiul Zalău și comuna Mirșid au primit ZERO lei din Fondul de rezervă bugetară, cu alte cuvinte, cetățenii din aceste comunități valorează ZERO pentru PNL-iști.

Salajul liber Pub

Raportat la sumele repartizate de CÎȚU și PNL, 113.912 cetățeni din UAT-urile administrate de PSD au primit de 9.82 de ori mai puțin decât au primit administrațiile PNL-iste și de 12.20 de ori mai puțin decât administrațiile UDMR-iste.

Da, domnule CÎȚU, ți-ai plătit voturile primite la congres, dar restul românilor nu mai contează?

Domnilor de la PNL, ați pierdut contactul cu realitatea și nevoile românilor, de altfel șeful vostru de la Cotroceni tocmai v-a spus că ați EȘUAT!

Susținem demersurile #PSD privind:
1. plângerea penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern;
2. atacarea și desființarea hotărârii de Guvern prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă;
P.S. Spre exemplu, o administrație condusă de PSD a primit din partea PNL-iștilor pentru un locuitor suma de 15.80 de lei, în timp o U.A.T. condusă de un primar PNL a primit pentru un locuitor de aproape 10 ori mai mult, adică 155.22 de lei.

COMUNICAT DE PRESĂ

PSD SĂLAJ

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.