Investiția la Cinema Scala s-a finalizat, și nu prea. Consilierii locali trebuie să voteze lucrări suplimentare

Navo Navo Navo cover

Primăria Zalău, prin vocea viceprimarului Teodor Bălăjel, a anunțat că mâine, 22 septembrie, la 3 ani de la începerea lucrărilor, se va recepționa Cinematograful Scala. Totuși, chiar dacă mâine are loc recepția, lucrările nu sunt finalizate.

Salajul liber Pub

Astfel, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Zalău din 27 septembrie se află un proiect de hotărâre privind aprobarea executării unor lucrări și servicii suplimentare la obiectivul de investiții ”Reabilitarea, modernizarea, dotarea și extinderea Cinematografului Scala din municipiul Zalău, județul Sălaj lucrări aflate în sarcina UAT Zalău”.

Articolul 1 al proiectului de hotărâre care se află pe masa consilierilor locali vizează aprobarea executării „unor lucrări si servicii suplimentare în cadrul investiţiei, solicitate/propuse de proiectantul SC AVITECH CO S.R.L prin Dispoziţia de şantier nr. 11/10.07.2022, în valoare totală de 60.000,00 lei, cu TVA, constând în executarea de lucrări la instalaţia electrică şi actualizarea Scenariului de securtitate la incendiu in vederea obţinerii Autorizaţiei de funcţionare ISU, la obiectivul de investiţii menţionat si incheierea unui Act adiţional la Contractul de lucrări nr. 49532 din 09.09.2020″.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.