Între Crișeni și Hereclean se va construi un complex sportiv cu stadion, sală de sport și terenuri de tenis

Navo cover Navo cover

Pe o suprafață de patru hectare, pe raza comunei Crișeni, în zona străzii care duce spre Hereclean, se va ridica un complex sportiv modern. Acesta este noul proiect ingenios al administrației locale conduse de primarul Călin Morar.

Acest proiect vine ca urmare a faptului că pe actualul teren de fotbal din centrul comunal se va construi un aquapark. Iar pentru a nu lăsa comuna fără fotbal, primarul Călin Morar a și găsit o soluție. Astfel, în următoarea perioadă, conducerea Primăriei Crișeni va depune spre Compania Națională de Investiții (CNI) o solicitare de finanțare a acestui proiect. Nu este primul proiect de acest fel, cei de la CNI reușind să mai finanțeze complexe sportive în țară.

Astfel, la ieșirea din Crișeni spre Hereclean, primarul Călin Morar își dorește ridicarea unui stadion modern, cu nocturnă, cât și o sală de sport. Mai mult, proiectul prevede și o sală de bowling și terenuri de tenis și minibaschet. Pentru realizarea acestui obiectiv se va moderniza și strada care duce spre Hereclean, prin mărirea tramei stradale și utilități în zonă, după cum a declarat primarul Călin Morar într-o confeirnță de presă.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.